Marisc

El marisc ha format part de la nostra cultura gastronòmica des de temps immemorials i sempre forma part del menú quan s'ha de celebrar alguna cosa especial. A part, el marisc, és una font important de proteïnes i minerals. Poden cuinar-se de qualsevol manera, tot i que és molt típic cuinar-los al vapor o a la planxa i acompanyar-los d'all, julivert i diferents tipus de salses com maionesa, salsa rosa, etc...

 


Cuixes de granota

23,60 / kg *

Vieira gratinada

3,80 / unitat(s) *

Gamba Llagost. grossa 700 gr

13,90 / unitat(s) *

Gamba Llagost. mitjana 700 gr.

13,70 / unitat(s) *

Gamba vermella 500 gr.

35,00 / unitat(s) *

Gamba pelada cuita 225 gr.

9,30 / 250 unitat(s) *

Llagostí bullit salat 500 gr.

9,90 / 500 unitat(s) *

Llagostí Tunis gros 800 gr.

39,00 / unitat(s) *

Cuixetes de mar 250 gr.

3,60 / unitat(s) *

Delícies de mar  1 kg.

15,90 / unitat(s) *

Gambeta vermella 500 gr.

15,40 / unitat(s) *

Cloïssa fina

9,90 / kg *

Navalles

7,60 / kg *

Musclos mitja closca  500 gr.

13,30 / kg *

Vieira mitja closca 10u.

19,80 / 10 unitat(s) *

Musclos sense closca 500 gr.

9,40 / unitat(s) *

Salpicó de marisc 400 gr.

7,90 / unitat(s) *

Escamarlà gr. 800 gr.

26,60 / unitat(s) *

Cua llagostí 1 KG.

19,30 / kg *

Cua de gamba llagost.pelada gr.

16,80 / unitat(s) *

* El preu inclou l'IVA i l'entrega al seu domicili