Marisc

El marisc ha format part de la nostra cultura gastronòmica des de temps immemorials i sempre forma part del menú quan s'ha de celebrar alguna cosa especial. A part, el marisc, és una font important de proteïnes i minerals. Poden cuinar-se de qualsevol manera, tot i que és molt típic cuinar-los al vapor o a la planxa i acompanyar-los d'all, julivert i diferents tipus de salses com maionesa, salsa rosa, etc...

 


Mostra per pàgina
Ordena per
1 - 10 de 21 resultats
Cuixes de granota
19,80 / kg *
Vieira gratinada
3,80 / unitat(s) *
Gamba Llagost. grossa 700 gr
15,60 / unitat(s) *
Gamba Llagost. mitjana 700 gr.
15,80 / unitat(s) *
Gamba vermella 500 gr.
29,50 / unitat(s) *
Gamba pelada cuita 225 gr.
9,30 / 250 unitat(s) *
Llagostí bullit salat 500 gr.
9,90 / 500 unitat(s) *
Llagostí Tunis gros 800 gr.
39,00 / unitat(s) *
Cuixetes de mar 250 gr.
3,50 / unitat(s) *
* El preu inclou l'IVA i l'entrega al seu domicili
1 - 10 de 21 resultats